Käyttöehdot

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö on Saksan liittotasavallan tietosuojalain (Bundesdatenschutzgesetz, lyhennettynä BDSG) kohtien 4e ja 4g mukainen
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä
1. Rekisterinpitäjä
Rekisterinpitäjä kerää ja käsittelee tämän verkkosivuston palveluita ja palvelun tarjoajaa koskevia

2. henkilökohtaisia tietoja telemedialain (Telemediengesetz) mukaisesti.
Voit käyttää online-palveluamme paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Jos esimerkiksi pyydämme henkilötietoja (kuten nimi, osoite tai sähköpostiosoite) verkkosivuilla olevissa yhteydenottolomakkeissa tai rekisteröinnin yhteydessä, nämä tiedot annetaan vapaaehtoisesti. Näitä tietoja käytetään oman liiketoimintamme tarkoituksiin (kuten pyydettyjen materiaalien/tietojen lähettäminen).

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivustolla olevan lomakkeen avulla. Tässä tapauksessa pakollisiksi merkityt tiedot ovat tarpeen pyynnön käsittelyä ja vastausta varten. Lisätietoja voidaan antaa vapaaehtoisesti.

Yhteydenottolomaketta varten keräämämme henkilökohtaiset tiedot poistetaan kun pyyntö on käsitelty ja kun verotukselliset ja kaupalliset säilytysajat ovat päättyneet.

Kun olet antanut suostumuksesi - esimerkiksi uutiskirjeen tai muiden kiinnostavien tietojen osalta - voit milloin tahansa perua sen ilman perusteluja. Tämän voit tehdä käyttämällä edellä mainittua yhteydenottolomaketta tai muulla uutiskirjeessä mainitulla tavalla.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta
Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

tesa SE kerää, käsittelee ja käyttää (jäljempänä "käyttää") antamiasi henkilötietoja sopimusvelvoitteiden tai vastaavien aloittamiseen, perustamiseen, toteutukseen tai päättämiseen kanssasi tai tarjoamamme palvelun käyttöä varten (Artikla 6 (1) 1 b EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR). Tällainen velvoite syntyy esimerkiksi, jos otat meihin yhteyttä hankkiaksesi tietoa meistä tai tuotteistamme, tai jos käytät ekstranetin sisäänkirjautumistoimintoa asiakkaana. Tässä tapauksessa käytämme henkilökohtaisia tietojasi erityistarpeittesi käsittelyyn.

Jos hyväksyt henkilötietojen käytön mainontaan ja markkinatutkimukseen, käytämme tietojasi myös hyväksyttyyn tarkoitukseen (esim. uutiskirje), jollet peruuta suostumustasi. Tämä tarkoittaa, että otamme sinuun yhteyttä suostumusilmoituksessa esitetyllä tavalla (esim. sähköposti, puhelin, posti) ja toimitamme sinulle tietoa ja yksilöllisiä mainoksia tuotteistamme ja palveluistamme ostoksiesi ja verkkosivuillamme käyttäytymiseen perustuvan analyysin perusteella. Käytämme tietojasi myös verkkosivustomme tehokkuuden analysointiin ja parantamiseen.

4. Tietojen luovuttaminen
Asiaasi liittyen saattaa olla välttämätöntä paljastaa henkilötietosi tesa-konserniin kuuluville tytäryhtiöille tai ulkopuolisille palveluntarjoajille. Käytämme osittain palveluntarjoajia tilauksen tietojen käsittelyyn lain vaatimalla tavalla. Esimerkiksi verkkosivustoamme isännöi NMMN New Media Markets & Networks IT Services GmbH ja ylläpitää Plan A GmbH ja agnosco.net GmbH. Uutiskirje lähetetään CleverReach GmbH & Co. KG:n kautta. Olemme edelleen täysin vastuussa tietojenkäsittelystä. Lisäksi käytämme joskus laajennuksia muilta palveluntarjoajilta verkkosivuillamme; löydät lisätietoja jäljempänä. Varmistamme, että ulkopuoliset palveluntarjoajat käyttävät henkilötietojasi vain ohjeidemme ja tämän tietosuojakäytännön sekä tilauksen käsittelyyn liittyvien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille, jotka eivät toimi meidän puolestamme, ellet ole antanut suostumustasi luovutukselle kirjallisesti tai sähköisesti tai meillä on laillinen oikeus tai velvollisuus luovuttaa tietoja.

Huomaa, että yllä mainittuja tarkoituksia varten voimme paljastaa henkilökohtaisia tietojasi muille verkostomme yrityksille [tietoa“meistä”]. Yhteydenottolomakkeessa kerätyt tiedot ilmoitetaan pyynnön käsittelystä vastaavalle yritykselle. Sellaisenaan henkilötietojesi käsittely voi tapahtua myös EU:n/ETA:n ulkopuolisissa maissa, jos tämä on välttämätöntä vastauksen antamisen kannalta.

5. Evästeet
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeet ovat tietokoneellasi olevia tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat sivuston käytön analyysin ja tunnistavat automaattisesti seuraavan käyntisi. Voit estää evästeiden asennuksen asettamalla selaimesi asetukset vastaavasti. Tämä saattaa johtaa siihen, ettet voi käyttää kaikkia palveluja täysimittaisesti. Lisätietoja evästeiden käytöstä verkkosivuillamme.

6. Sosiaaliset liitännäiset
Sivustomme käyttää niin kutsuttuja "sosiaalisia liitännäisiä", ts. sosiaalisten verkostojen liitännäisiä, etenkin Facebookin Jaa-painiketta, jonka Facebook.com-sivustoa ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Saksan verkkosivustosta facebook.de vastaa Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanti. Liitännäisissä on yleensä Facebook-logo. Facebookin lisäksi käytämme Google+ -palvelun liitännäisiä (palveluntarjoaja: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), “YouTube” (palveluntarjoaja: YouTube LLC, 01 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA), “Twitter” (palveluntarjoaja: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA), “Pinterest” (palveluntarjoaja: Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA), “LinkedIn” (palveluntarjoaja asiakkaille USA:n ulkopuolella: LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti ja “XING” (palveluntarjoaja: XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Saksa).

Yksityisyyssyistä olemme tietoisesti päättäneet olla käyttämättä verkkosivuillamme sosiaalisten verkostoiden suoria liitännäisiä. Sen sijaan käytämme vaihtoehtoista teknistä ratkaisua, jonka avulla voit määrittää, lähetetäänkö tietoja sosiaalisten verkostojen operaattoreille vai ei. Kun vierailet verkkosivustollamme, tietoja ei lähetetä automaattisesti sosiaalisille verkostoille, kuten Facebook, Google+, Twitter tai Pinterest. Ainoastaan jos napsautat painiketta aktiivisesti, selaimesi muodostaa yhteyden kyseisen sosiaalisen verkon palvelimiin. Tämä tarkoittaa sitä, että napsauttamalla elementtejä ja sitten kyseisen sosiaalisen verkon symbolia, sallit selaimesi muodostaa yhteyden sosiaalisen verkoston palvelimen kanssa ja lähettää käyttötietoja sosiaalisen verkoston operaattorille. Meillä ei ole vaikutusta sosiaalisten verkostojen keräämien tietojen tyyppiin ja laajuuteen. Ota selvää kyseisen sosiaalisen verkoston tietosuojakäytännöstä koskien tietojen keruuta, jatkokäsittelyä ja käytön tarkoitusta ja laajuutta sekä oikeuksia ja mahdollisuuksia yksityisyytesi suojaamiseksi. Facebookin tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/about/privacy/ ja http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084.
Lisätietoja "Google+", "Youtube" tai "Twitter" tietojen käytöstä on osoitteessa http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ tai http://twitter.com/privacy , Pinterest:http://about.pinterest.com/privacy/ , LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy ja XING: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung

Google Maps
Matkasi helpottamiseksi tarjoamme mahdollisuuden käyttää Google Maps-palvelua karttojen näyttämiseen ja ohjeiden luomiseen. Google Mapsia ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Nämä sivut on merkitty vastaavasti.

Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt Googlen keräämien ja antamiesi tietojen käsittelyn ja käytön. Google Mapsin käyttöehdot löydät osoitteessa http://www.google.com/intl/en_fi/help/terms_maps.html [ulkoinen sivusto].

Web-analyysit Google Analyticsin avulla
Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia, Google Inc.:n tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua ("Google"). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja "evästeitä", tietokoneeseen tallennettuja tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analyysin. Tietoja evästeiden avulla luodusta verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön analysointiin, laatii raportteja verkkosivuston käytöstä sivuston ylläpitäjälle ja tarjoaa muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivujen ja internetin käyttöön. Google siirtää nämä tiedot tarvittaessa kolmansille osapuolille, jos tähän on laillinen vaatimus tai jos kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen puolesta. Google ei missään tapauksessa linkitä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin.

Voit estää tietojesi käytön Google Analyticsissa asentamalla tähän tarkoitetun lisäosan selaimeesi. Seuraavan linkin kautta siirryt Googlen sivulle: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de [ulkopuolinen sivusto].

HotJar Web Analytics -palvelu
Tämä sivusto käyttää HotJar-analysointipalvelua käytettävyyden ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Hiiren napsautukset ja vieritysliikkeet voidaan tallentaa. Samoin tällä sivustolla tehtyjä näppäimen painalluksia saatetaan tallentaa. Tallennus ei kuitenkaan tapahdu yksilöllistetysti, joten se pysyy nimettömänä.
HotJar ei tallenna näitä tietoja sivustoille, jotka eivät käytä HotJar-järjestelmää. Voit poistaa HotJar-palvelun käytöstä ottamalla yhteyttä HotJariin osoitteessa https://www.hotjar.com/contact.

Optimizely
Ihanteellisten esityksien ja ominaisuuksien tarjoamista varten palvelumme kehittäminen perustuu A/B-testeihin ja multivariate-analyysiin, jotka toteutetaan Optimizely Inc.: n Optimizely web analytics -palvelulla, 631 Howard St., Suite 100, San Francisco, CA 94105. Tämä palvelu käyttää evästeitä kävijöiden selaimen tunnistamiseen ja tämän verkkosivuston käytön analysointiin. Optimizely on mahdollista deaktivoida noudattamalla näitä ohjeita: https://www.optimizely.com/de/legal/opt-out/
Lisätietoja siitä, kuinka Optimizely käsittelee tietojasi löydät täältä.

Lokit
Joka kerta kun käytät verkkosivustoa, lokit luodaan ja käsitellään tilastollisiin tarkoituksiin, jolloin yksittäinen käyttäjä pysyy nimettömänä:

Viittaaja (sivu, jonka linkki ohjasi sinut tälle sivustolle)
Hakutermit (kun viittaaja on hakukone)
IP arvioidaan alkuperämaan ja palveluntarjoajan määrittämiseksi
Selain, käyttöjärjestelmä, asennetut liitännäiset ja näytön tarkkuus
Vierailujen kesto sivuilla
Mainitut tiedot käsitellään seuraaviin tarkoituksiin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1) 1 b mukaan:

varmistamaan sujuva yhteys verkkosivustoon
varmistamaan miellyttävä verkkosivustomme käyttö
järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arviointiin ja
muihin hallinnollisiin tarkoituksiin.
Pidätämme oikeuden tarkastaa nämä tiedot takautuvasti, jos tietoomme tulee merkkejä laittomasta käytöstä. Tiedot poistetaan välittömästi, jos niitä ei enää ole tarpeen säilyttää tätä tarkoitusta varten, mutta viimeistään kuuden kuukauden kuluttua.

7. Tietojen tallennuksen kesto
Tietojasi säilytetään niin kauan kuin edellä mainittua tarkoitusta varten on tarpeellista tai noudattaen lakisääteistä säilytysaikaa.

8. Vastuu omasta sisällöstä

Näiden sivujen sisältö luotiin erittäin huolella. Emme kuitenkaan voi vastata tämän sisällön tarkkuudesta, täydellisyydestä ja ajantasaisuudesta. Palveluntarjoajana olemme vastuussa omasta sisällöstämme näillä sivuilla yleisten lakien mukaisesti.

9. Vastuu linkeistä (ulkoisten palveluntarjoajien sisältö)
Tämä oma sisältö on erotettava muiden palveluntarjoajien tarjoamasta sisällöstä. Meillä ei ole vaikutusta niiden sisältöön. Linkitettyjen sivujen sisältö on aina näiden sivujen tarjoajan tai operaattorin vastuulla.

10. Rekisteröityjen oikeudet
Ilmoitamme, että EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen mukaisesti ja niissä määritellyin edellytyksin, sinulla on oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, henkilötietojen oikaisemiseen tai poistamiseen taikka henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen tai tällaisen käsittelyn vastustamiseen ja oikeus tietojen siirrettävyyteen. Lisäksi artiklan 77 mukaan sinulla on oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetulle, jos uskot, että henkilötietojesi käsittely on ristiriidassa tämän asetuksen kanssa. Jos käsittely perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohtaan tai 9 artiklan 2 kohtaan (suostumus), sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa käsittelyn laillisuuteen suostumuksen perusteella peruuttamisajankohtana.

Oikeus tiedonsaantiin, artikla 15 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus pyytää tietoja siitä, missä määrin henkilötietojasi käsitellään (mukaan lukien käsittelytarkoitus, tietojen vastaanottaja, tallennuksen kesto jne.).

Oikeus tietojen oikaisemiseen, artikla 16 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus pyytää tallennettujen tietojen korjausta, jos ne ovat virheellisiä tai epätäydellisiä. Tähän sisältyy oikeus toimittaa lisäselvitys tai ilmoitus.

Oikeus tietojen poistamiseen, artikla 17 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämä on esimerkiksi mahdollista, jos tietoja ei enää tarvita sitä tarkoitusta varten, mihin ne on kerätty tai jos tiedot on poistettava oikeudellisten velvoitteiden vuoksi. Yksittäisissä tapauksissa tämä oikeus voidaan kuitenkin sulkea pois.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen, artikla 18 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä on mahdollista esimerkiksi, jos tietosi tallennetaan väärin tai tietojenkäsittely on lainvastaista. Jos käsittely on rajoitettua, tietoja voidaan käsitellä vain suppeasti määritellyissä tapauksissa.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, artikla 20 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus vaatia itseäsi koskevien henkilötietojen siirtoa yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa itsellesi tai nimeämällesi vastuulliselle henkilölle, jos olet itse antanut henkilötiedot käytettäväksi.

Vastustamisoikeus, artikla 21 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein milloin tahansa vastustaa itseäsi koskevien henkilötietojen käsittelyä, edellyttäen että tietojen käsittely perustuu oikeutettujen etujen suojaamiseen (artikla 6 (1) kohdan e tai f alakohta). Jos käytät vastustamisoikeuttasi, tarkistamme, onko tietojesi käsittelyn oikeudelliset vaatimukset olemassa, ja jos näin ei ole, pidättäydymme tietojen jatkokäsittelystä.

Oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle, artikla 77 EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR

Sinulla on oikeus ottaa milloin tahansa yhteyttä Euroopan unionin tai jäsenvaltioiden vastuulliseen valvontaviranomaiseen mahdollisissa tietosuojasäännösten rikkomisissa.

11. Muutokset tietosuojakäytäntöön
Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain varmistaaksemme, että se noudattaa voimassa olevia lakisääteisiä vaatimuksia tai vastaamaan palvelujemme muutoksia tietosuojakäytännössä, kuten uusien palveluiden käyttöönotossa. Seuraavaan käyntiinne sovelletaan uutta tietosuojakäytäntöä.

12. Kysymyksiä
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä suoraan tietosuojavastaavaan, joka on tiiminsä kanssa käytettävissä myös tietojen, hakemusten tai valitusten osalta.

13. Ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun
Ulkopuolinen tietosuojavaltuutettu


Tohtori Heiko Haaz
Nützenberger Straße 119
42115 Wuppertal
https://Datenschutz.UIMC.de

Puhl: 0202 - 265 74 0