Käyttöehdot

Käyttöä koskevat ehdot

Internetin mukanaan tuomien lukuisten mahdollisuuksien ja riskien vuoksi olemme laatineet molempien osapuolten turvaksi joitakin perusehtoja, joita pyydämme noudattamaan.
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä
1. Käyttöehtojen päivitys
Jatkuvien teknisten ja lainsäädäntöön liittyvien uudistusten vuoksi meidän on ajoittain muutettava tai päivitettävä voimassa olevia käyttöehtoja. Tarkista aina ennen verkkosivustomme käyttöä, milloin ehtojen viimeisin versio on julkaistu verkkosivustolla. Viimeisin päivitys julkaistiin elokuussa 2001.
2. Tekijänoikeus ja muut suojaoikeudet
Kaikki verkkosivustomme sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, graafiset esitykset, ääni- ja videotiedostot, ovat omaisuuttamme, sikäli kuin muuta ei nimenomaan ole ilmoitettu, eikä sitä saa toisintaa, muuttaa, siirtää, käyttää uudelleen, ottaa luvatta omistukseen, hyödyntää tai millä tahansa muulla tavalla käyttää julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman ennalta hankittua kirjallista suostumustamme. Huomaa, että tekijänoikeutemme tai minkä tahansa muun suojaoikeuden loukkaaminen saattaa johtaa siviili- tai rikosoikeudellisiin seuraamuksiin.
Vastuuvapaus
  • Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme takaa ulkopuolisten verkkosivustojen sisältöä emmekä ota vastuuta niiden mahdollisesta lainvastaisesta sisällöstä tai oikeuksien loukkauksesta.
  • Tämän verkkosivuston tiedot on laadittu ja tarkistettu mahdollisimman huolellisesti. Siitä huolimatta emme ota vastuuta niiden ajankohtaisuudesta, tarkkuudesta, täydellisyydestä ja/tai laadusta.
  • Verkkosivuston käyttö ja tietojen lataus tapahtuu omalla vastuullasi. tesa SE ei ole vastuussa minkäänlaisista näistä toimista johtuvista, erityisesti käyttäjän tiedostoihin tai laitteistoon/ohjelmistoon kohdistuvista vahingoista.