Teollisuus

Elektroniikka

Kiinnitysratkaisut kuluttajaelektroniikkaa varten
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä

Elektroniikka

Älypuhelin

Matkapuhelimet ovat 10 vuoden aikana kehittyneet huimasti pelkistä kommunikaatiolaitteista älykkäiksi kumppaneiksi. Teippivalikoimastamme löytyy uusimmat vaatimukset täyttäviä ratkaisuja, joiden avulla kokoa voidaan pienentää.
Lisätietoja

Elektroniikka

a

Matkapuhelin

Matkapuhelimet ovat 10 vuoden aikana kehittyneet pelkistä kommunikaatiolaitteista multimediatyövälineiksi. Teippivalikoimastamme löytyy ratkaisuja uusia tuotantotekniikoita ja prosessien optimoimista varten.
Lisätietoja

Elektroniikka

Taulutietokone

Taulutietokoneiden ja sähköisten kirjojen lukulaitteiden yleistyminen on vaikuttanut kuluttajaelektroniikka-alaan voimakkaasti. tesa on auttanut elektroniikkateollisuutta toimittamalla teippiratkaisuja, jotka auttavat pienentämään laitteita ja optimoimaan niiden rakenteen.
Lisätietoja

Elektroniikka

Kannettavat tietokoneet

Kannettavista tietokoneista tulee yhä monikäyttöisempiä ja kehittyneempiä.tesa on auttanut elektroniikkateollisuutta jo vuosien ajan toimittamalla tarvittavia teippiratkaisuja ja korkeatasoista teknistä tukea kaikkialla maailmassa.
Lisätietoja

Elektroniikka

Televisiot ja näytöt

Televisiot ja näytöt ovat 10 vuoden aikana kehittyneet huimasti. Niiden avulla ei enää pelkästään katsella videokuvaa, vaan niistä on tullut viihdekeskuksia. tesa tarjoaa tarvittavia teippiratkaisuja ja korkeatasoista teknistä tukea kaikkialla maailmassa.
Lisätietoja

Elektroniikka

Digitaalikamera

Vaikka digitaalikameramallit näyttävät samanlaisilta, niihin tehdään muutoksia jatkuvasti. Olemme tehneet jo vuosien ajan läheistä yhteistyötä niiden valmistajien kanssa toimittamalla erilaiset vaatimukset täyttäviä teippejä.
Lisätietoja

Elektroniikka

Näyttö

Näytöt kehittyvät, koska käyttäjät haluavat enemmän kokoa, kirkkautta, kontrastia, erottelukykyä, vuorovaikutusta, energiansäästöä ja keveyttä. tesa pysyy uusimpien markkinasuuntausten tasalla toimittaen teippiratkaisuja ja korkeatasoista teknistä tukea kaikkialla maailmassa.
Lisätietoja

Elektroniikka

Sirukortti

Sirukorttien valmistajille tarjotaan kattavaa tesa® HAF -valikoimaa. Nämä kuumuuden avulla aktivoitavat kalvot auttavat kiinnittämään moduulit luotettavasti ja nopeasti. tesa on saanut vuosien kuluessa runsaasti osaamista ja kokemusta. Siitä on hyötyä kaikkialla maailmassa.
Lisätietoja