Teollisuus

Building Supply

tesa tarjoaa ison valikoiman kaksipuolisia teippejä moniin käyttökohteisiin rakennusalalla. Esimerkiksi hissit, huonekalut, listat, profiilit, ikkunat, ovet ja kyltit. Rakennusteollisuuden globaalina kumppanina tesa tarjoaa teippiratkaisuja kiinnittämiseen ja asentamiseen. Raudoitustangon, peilien, paneelien, listojen, profiilien, vahvistuspalkkien ja tilanjakajaseinien kiinnittämiseen.
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä

Building Supply

Hissit

tesa tarjoaa paljon ratkaisuja hissien käyttökohteisiin. Tesan valikoima kattaa monia eri ratkaisuja, mm vahvistuspalkkien, peilien ja koristepaneelien kiinnittämiseen.
Lisätietoja

Building Supply

Huonekalut

tesa tarjoaa kaksipuolisia teippejä huonekaluteollisuudelle asentamiseen. tesan laaja valikoima sisältää paljon eri sovelluksia mm. koristepaneelien, peilien, pölyharjojen, tai lasiovien asentamiseen.
Lisätietoja

Building Supply

Listat ja profiilit

tesa tarjoaa oikean teipin listojen ja profiilien asentamiseen melkein joka alalle. tesa auttaa toteuttamaan kaksipuolisia teippiratkaisuja tuotantoprosesseissanne.
Lisätietoja

Building Supply

Lasi käyttäjät ja valmistajat

Trendikkäät ratkaisut tilanjakajaseinien kiinnittämiseen. Toimivuus ja muotoilu yhdistyvät.
Lisätietoja

Building Supply

Ikkunat

tesa tarjoaa laajan valikoiman kaksipuolisia teippejä ikkunateollisuudelle asentamiseen. tesan valikoima kattaa kaikki eri käyttökohteet: kuten Dry glazing, koriste- ja peitelistojen kiinnittäminen.
Lisätietoja

Building Supply

Ovet

Puu, lasi, metalli tai lasikuitu ovat materiaaleja, joita käytetään asuntojen ovissa. tesalla on näille materiaaleille täydellinen kiinnitysratkaisu, joka antaa luotettavan ja kestävän ratkaisun vuosikymmeniksi.
Lisätietoja

Building Supply

Kyltit

Kylttien tuotanto, joiden täytyy kestää vaativia, sekä sisä- että ulkoolosuhteita monien vuosien ajan. Tämä vaatii osaamista ja korkealaatuisia tuotteita ja tesa tarjoaa paljon teippiratkaisuja kylttiteollisuuteen. Käyttökohteet ovat paneelien ja kirjaimien asentaminen, yleis- ja LED-asennus.
Lisätietoja