TUOTETIEDOT

tesa® 6400

COMFORT käsikatkoja pakkausten suljentaan
tesa® 6400

Tuoteominaisuudet tesa® 6400 -käsikatkoja on kestävä teollisuuskäyttöön tarkoitettu laite enintään 50 mm leveille tesa®-teipeille. Teräsuojus estää loukkaantumiset. Teippi katkaistaan painamalla katkojan läppää teippiä vasten. Tällöin sahalaitainen terä nousee katkaisemaan teipin. Jatkuvasti säädettävä kireydenhallinta varmistaa, että myös rullalta helposti avautuvat tesa®-teipit toimivat oikein. tesa® 6400 -katkojan kumipintaisesta kahvasta saa turvallisen mukavan otteen.
Pääsovellukset Aseta tesa® 6400 -teippikatkoja laatikon päälle, ja vedä sitä itseäsi kohden. Kosketustela avaa teippiä rullalta ja painaa sitä alaspäin. Teippi katkaistaan painamalla muovinen läppä kiinni laatikkoon ja jatkamalla katkojan liikuttamista. Teipin pujottaminen: tesa-rulla asetetaan teippauspyörälle siten, että teipin liimapuoli osoittaa kahvaan päin. Vedä teippiä sen ohjaustelan ja metallilevyn välistä, kunnes teipissä ei ole ryppyjä.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus pakkaus
Pituus 220 mm
Leveys 60 mm
Korkeus 220 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 500 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 140 mm
Applikaattorin tyyppi käsi
Suurin mahd. Rullan leveys 50 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.