TUOTETIEDOT

tesa® 6300

ECONOMY käsikatkoja pakkausten suljentaan
tesa® 6300

Tuoteominaisuudet tesa® 6300 -käsikatkoja on erinomainen suljettaessa ammattimaisesti kaikilla tesa®-pakkausteipeillä tuotantotiloissa tai pakkaamoissa. Kireydenhallinta varmistaa, että myös rullalta helposti avautuvat tesa®-teipit toimivat oikein. Terä on suojattu loukkaantumisten estämiseksi.
Pääsovellukset Aseta teippikatkoja laatikon päälle ja vedä sitä itseäsi kohden. Kuminen kosketustela painaa teippiä tiukasti, kun sitä avataan rullalta. Teippi katkaistaan sahalaitaista terää vasten kallistamalla katkojaa. Joustava levy painaa teipin leikatun pään kiinni laatikkoon. Teipin pujottaminen: tesa®-rulla asetetaan teippauspyörälle siten, että teipin liimapuoli osoittaa kahvaan päin. Vedä teippiä sen ohjaustelan ja metallilevyn välistä, kunnes teipissä ei ole ryppyjä.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus pakkaus
Pituus 150 mm
Leveys 65 mm
Korkeus 240 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 350 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 120 mm
Applikaattorin tyyppi käsi
Suurin mahd. Rullan leveys 50 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.