TUOTETIEDOT

tesa® 6256

Pussinsulkija
tesa® 6256

Tuoteominaisuudet Kaikki muovi- tai paperipussit, joiden kierretyn kaulan läpimitta on enintään 6 mm, voidaan sulkea tehokkaasti tesa® 6256 -pussinsulkijan avulla. Suositellut tesa®-tuotteet: tesa® 4104- tai 4205-kalvoteippi tai tesa® 4328 -paperiteippi.
Pääsovellukset Teippi asetetaan liimapuoli ylöspäin. Pussin kierretty kaulaosa vedetään alas ja suljetaan varmasti teipillä.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus pakkaus
Pituus 185 mm
Leveys 70 mm
Korkeus 270 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 610 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 130 mm
Applikaattorin tyyppi pöytä
Suurin mahd. Rullan leveys 12 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.