TUOTETIEDOT

tesa® 6094

Pussinsulkija
tesa® 6094

Tuoteominaisuudet Kaikki muovi- tai paperipussit, joiden kierretyn suun läpimitta on enintään 11 mm, voidaan sulkea tehokkaasti tesa® 6094 -pussinsulkijan avulla. Suositellut tesa®-tuotteet: tesa® 4104 -kalvoteippi tai tesa® 4328 -paperiteippi.
Pääsovellukset Lisäkiinnitintä ei tarvita vankan rakenteen ja luistamattoman pohjan ansiosta. Valittu teippi vedetään ja katkaistaan terää vasten.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus pakkaus
Pituus 210 mm
Leveys 85 mm
Korkeus 205 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 1350 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 170 mm
Applikaattorin tyyppi pöytä
Suurin mahd. Rullan leveys 19 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.