TUOTETIEDOT

tesa® 6090

Pöytäkatkoja kahdelle rullalle
tesa® 6090

Tuoteominaisuudet tesa® 6090 on yleiskäyttöinen 66 metrin rullissa toimitettavien enintään 25 mm leveiden tesa®-teippien katkoja. Siihen mahtuu kaksi teippirullaa. Siksi siinä voi käyttää samanaikaisesti esimerkiksi erilevyisiä tai -värisiä tesa®-teippejä, kalvo- tai pakkausteippejä ja erilaisilla painatuksilla varustettuja teippejä. Sileä terä leikkaa suoraan ja siististi. Siksi tätä katkaisijaa käytetään usein litoteipeillä.
Pääsovellukset Lisäkiinnitintä ei tarvita vankan rakenteen ja luistamattoman pohjan ansiosta. Valittu teippi vedetään ja katkaistaan terää vasten.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus pakkaus
Pituus 270 mm
Leveys 70 mm
Korkeus 125 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 2500 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 125 mm
Applikaattorin tyyppi pöytä
Suurin mahd. Rullan leveys 25 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.