TUOTETIEDOT

tesa® 6075

Käsikatkoja ammattimaiseen pakkaustyöhön
tesa® 6075

Tuoteominaisuudet tesa® 6075 -käsikatkoja on kestävä teollisuuskäyttöön tarkoitettu laite enintään 75 mm leveille tesa®-pakkausteipeille.
Sitä on helppo käsitellä. Siinä on kaksi kiinnitystelaa ja erityinen teräsuojus. Teippi katkaistaan painamalla kahvan liipaisinta. Säädettävä kireydenhallinta varmistaa, että myös rullalta helposti avautuvia tesa®-teippejä voidaan käyttää.
Pääsovellukset Aseta tesa® 6075 -teippikatkoja laatikon päälle, ja vedä sitä itseäsi kohden. Kaksi kumipintaista telaa avaavat teippiä rullalta ja painavat sitä alaspäin. Teippi katkaistaan painamalla liipaisinta ja jatkamalla katkojan liikuttamista. Teipin pujottaminen: tesa®-rulla asetetaan teippauspyörälle siten, että teipin liimapuoli osoittaa kahvaan päin. Avaa palautuspysäytin ja kiinnitä se liipaisimeen. Vedä teippiä teipin ohjaustelan ja palautuspysäyttimen väliin. Paina liipaisinta. Palautuspysäytin sulkeutuu ja tesa® 6075 -käsikatkoja on käyttövalmis.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Pituus 210 mm
Leveys 90 mm
Korkeus 210 mm
Paino 690 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 170 mm
Applikaattorin tyyppi käsi
Suurin mahd. Rullan leveys 75 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.