TUOTETIEDOT

tesa® 6068

Täysautomaattinen teippikatkoja
tesa_06068_pr_001

Tuoteominaisuudet Täysautomaattisessa tesa® 6068 -teippikatkojassa on pituuden esivalinta ja valokenno-ohjattu leikkuri. Sen avulla voidaan annostella lähes kaikkia enintään 50 mm leveitä tesa®-teippejä, varsinkin TPP-, kuitu- ja kangasteippejä. Teippikatkojassa on digitaalinen näyttö, muisti valitun pituuden tallentamiseksi ja leikattujen palasien laskuri. Tätä katkojaa voi käyttää yksipuolisilla ja kaksipuolisilla teipeillä, joiden paksuus suojamateriaaleineen on enintään noin 1,5 mm. Jos katkotaan kaksipuolisia teippeja, suojamateriaali on irrotettava käsin jälkeenpäin.
Pääsovellukset Irrota telan lukitusvipu ja aseta tesa®-teippi säädettävään rullanpitimeen. Syötä teippiä käyttämällä FORWARD-painiketta. Kiinnitä teippi alhaallapitotelaan ja teipinpitimeen. Teipin haluttu pituus valitaan SET A- ja SET B -painikkeella alueelta 5 - 999 mm. Palasten lukumäärä valitaan SELECT-painikkeella. Voit syöttää teippiä START-painikkeella.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus monikäyttöinen
Pituus 213 mm
Leveys 116 mm
Korkeus 140 mm
Käyttötapa automaattinen
Paino 2500 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 300 mm
Applikaattorin tyyppi kone
Suurin mahd. Rullan leveys 6-60 mm
Syöttönopeus 200 m/min
Suurin pituuden esiasetus 5-999 mm
Yhteydet 100-240V
Jännitelähde 25 watti

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.