TUOTETIEDOT

tesa® 6056

Puoliautomaattinen teippikatkoja
tesa® 6056

Tuoteominaisuudet tesa® 6056 -teippikatkojassa on pituuden esivalinta ja sähkömagneettinen leikkuri. Sen avulla voidaan annostella lähes kaikkia enintään 50 mm leveitä tesa®-teippejä, varsinkin kangas- ja paperiteippejä. Se leikkaa myös hankalia materiaaleja. Sähkömagneettinen terä leikkaa siististi.
Pääsovellukset Palasien haluttu pituus valitaan teippikatkojan vasemmalla puolella näkyvän mitta-asteikon avulla alueelta 30–150 mm. tesa®-teippiä avataan rullalta käsin mittaustelaan saakka. Kun teippiä painetaan varovasti alaspäin, mikrokytkin laukaisee sähkömagneettisen leikkurin. Haluttu palanen katkaistaan automaattisesti. Halutun mittainen tesa®-teipinpalanen avataan rullalta, katkaistaan ja poistetaan. Jos halutaan yli 150 mm:n mittainen palanen, mittaustelassa otetaan käyttöön jatkuva käyttö. Automaattinen tesa® 6056 -teippikatkoja on varustettu sähkömagneettisen leikkurin voimansäädöllä. Esimerkiksi kalvo- tai kapeita teippejä käytettäessä valitaan pienempi voima, jotta katkoja toimii hiljaisemmin ja rasittuu vähemmän.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus monikäyttöinen
Pituus 340 mm
Leveys 150 mm
Korkeus 133 mm
Käyttötapa automaattinen
Paino 5500 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 180 mm
Applikaattorin tyyppi pöytä
Suurin mahd. Rullan leveys 50 mm
Suurin pituuden esiasetus 30-150 mm
Yhteydet 230 V / 50 Hz
Jännitelähde 10 watti

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.