TUOTETIEDOT

tesa® 6032

Käsikatkoja lavasidontateipeille
tesa® 6032

Tuoteominaisuudet tesa® 6032 -käsikatkoja on kätevä laite enintään 25 mm leveille säikeisille ja tesa®-kiinnitysteipeille. tesa® 6032 -käsikatkoja on tarkoitettu L-saumalla varustettujen laatikoiden suljentaan, tankojen ja renkaan muotoisten tuotteiden niputtamiseen ja lavojen suojaamiseen. Erikoisterä on suunniteltu säikeitä sisältävien vahvistettujen tesa®-pakkausteippien katkaisemiseen.
Pääsovellukset Kun lavoja suojataan tesa®-lavasidontateipillä paina jarrulevy alas, jotta teippi avautuu oikealla kireydellä.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus kuljetusten varmistaminen
Pituus 220 mm
Leveys 45 mm
Korkeus 80 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 335 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 150 mm
Applikaattorin tyyppi käsi
Suurin mahd. Rullan leveys 25 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.