TUOTETIEDOT

tesa® 6009

Pöytäkatkoja
tesa® 6009

Tuoteominaisuudet tesa® 6009 -pöytäkatkoja 66 metrin tai 330 metrin tesa®-pakkausteipeille ja 50 metrin enintään 50 mm leveille maalarinteieille. Helppo kiinnittää pöytään tai tasoon mukana toimitettavan ruuvipuristimen avulla. Voidaan säätää erilaisiin asentoihin, joten sitä on helppo käyttää.
Pääsovellukset tesa® 6009 -teippikatkoja on tarkoitettu kevyiden laatikoiden suljentaan ja maalarinteipin annostelemiseen. Lisäksi sitä käytetään suunnittelutoimistoissa. tesa® 6009 -teippikatkojan etuja ovat monipuolisuus, tilaa säästävä koko ja mahdollisuus kiinnittää se ilman työkaluja.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus monikäyttöinen
Pituus 180 mm
Leveys 85 mm
Korkeus 230 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 340 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 210 mm
Applikaattorin tyyppi pöytä
Suurin mahd. Rullan leveys 50 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.