TUOTETIEDOT

tesa® 56402

Superior Snapshot 50 -käsikatkoja pakkaamiseen

Tuoteominaisuudet tesa® 56402 -käsikatkoja on kestävä teollisuuskäyttöön tarkoitettu laite enintään 50 mm leveille tesa-teipeille. Sitä on helppo käsitellä. Siinä on kaksi puristusrullaa ja erityinen onnettomuuksia estävä teräsuojus. Teippi katkaistaan painamalla kahvan liipaisinta. Portaattomasti säädettävä rullajarru varmistaa, että myös kevyesti rullalta aukeavat tesa-teipit katkotaan oikein.
Pääsovellukset Aseta tesa 56402 -teippikatkoja laatikon päälle, ja vedä sitä itseäsi kohden. Kaksi kumipintaista telaa avaavat teippiä rullalta ja painavat sitä alaspäin. Teippi katkaistaan painamalla liipaisinta ja jatkamalla katkojan liikuttamista. Teipin pujottaminen: tesa-rulla asetetaan teippauspyörälle siten, että teipin liimapuoli osoittaa kahvaan päin. Vedä teippiä sen ohjaustelan ja palautuslevyn välistä, kunnes teipissä ei ole ryppyjä.
Tekniset tiedot
Core diameter 3 tuuma
Teippityyppi yksipuolinen
Käyttötarkoitus pakkaus
Pituus 205 mm
Leveys 65 mm
Korkeus 205 mm
Käyttötapa manuaalinen
Paino 665 g
Suurin mahd, rullan halkaisija 170 mm
Applikaattorin tyyppi käsi
Suurin mahd. Rullan leveys 50 mm

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.