Teollisuus

Niputtaminen

Niputtamisessa ja lavoille kiinnittämisessä käytetään erittäin suuren veto- ja leikkauslujuuden omaavia repeytymättömiä teippejä, jotka kiinnittyvät hyvin erilaisiin pintoihin.
Lisätietoja

Teollisuus

Kodinkoneet

tesa tarjoaa useita teippiratkaisuja esimerkiksi jääkaapeille, uuneille, pesukoneille ja muille kodinkoneille. Kodinkoneteollisuuden maailmanlaajuisena kumppanina tesa tarjoaa erilaisia teippejä asentamiseen, kiinnittämiseen, ilmanvaihtoon vaahdottamisprosessien aikana, merkitsemiseen, tunnistamiseen, pintojen suojaamiseen ja kuljettamisen ajaksi.
Lisätietoja

Teollisuus

Annostelijat

Annostelijat auttavat optimoimaan prosesseja ja käsittelemään teippiä helpommin. tesa tarjoaa erilaisia käsikäyttöisiä sekä puoli- ja täysautomaattisia teippien annostelijoita.
Lisätietoja

Teollisuus

Autoteollisuus

tesa tarjoaa autoteollisuudelle useita ratkaisuja korin, matkustamon, ulkopintojen ja sähköjärjestelmien valmistamiseen sekä tilapäiseen käyttöön.
Lisätietoja

Teollisuus

Building Supply

tesa tarjoaa ison valikoiman kaksipuolisia teippejä moniin käyttökohteisiin rakennusalalla. Esimerkiksi hissit, huonekalut, listat, profiilit, ikkunat, ovet ja kyltit. Rakennusteollisuuden globaalina kumppanina tesa tarjoaa teippiratkaisuja kiinnittämiseen ja asentamiseen. Raudoitustangon, peilien, paneelien, listojen, profiilien, vahvistuspalkkien ja tilanjakajaseinien kiinnittämiseen.
Lisätietoja

Teollisuus

Turvallisuus ja merkintä

Varoitus- ja merkintäteipit eivät pelkästään kiinnitä kahta kohdetta toisiinsa. Ne myös esimerkiksi eristävät, johtavat sähköä, suojaavat ja varoittavat.
Lisätietoja

Teollisuus

Elektroniikka

Kiinnitysratkaisut kuluttajaelektroniikkaa varten
Lisätietoja

Teollisuus

Suojaaminen

Maalarinteippejä tarvitaan maalaamisessa ja kun halutaan teräviä reunoja. Niitä on helppo käyttää. Ne voidaan irrottaa jälkiä jättämättä myös herkistä pinnoista sisätiloissa ja ulkona.
Lisätietoja

Teollisuus

Viihde ja näyttelyt

Show Business on sinun intohimosi. Teipit ovat meidän intohimomme. Niiden yhdistämiseksi tesa on tehnyt tiivistä yhteistyötä viihde- ja näyttelyalojen ammattilaisten kanssa. Näin on syntynyt uusi tesa®-teippivalikoima, joka täyttää markkinoiden tarpeet.
Lisätietoja

Teollisuus

Kiinnittäminen

Kaksipuolisten teippien tehokas kiinnityskyky säilyy pitkään. Niiden avulla on helppoa ja nopeaa kiinnittää esineitä erilaisiin pintoihin.
Lisätietoja

Teollisuus

Paperi- ja painoteollisuus

Prosessin parantaminen jokaisen paperirullan kohdalla
Lisätietoja

Teollisuus

Pakkaaminen

tesa-pakkausteipit varmistavat lähetysten turvallisuuden kaikissa olosuhteissa yhtä hyvin kevyissä ja raskaissa pahvilaatikoissa sekä lyhyillä matkoilla että pitkien merikuljetusten aikana.
Lisätietoja

Teollisuus

Uusiutuvat energiamuodot

tesa tarjoaa uusiutuvan energian toimialalle useita ratkaisuja varsinkin aurinkopaneelien ja tuuliturbiinien valmistajille.
Lisätietoja

Teollisuus

Korjaaminen

Korjausteipit toimivat ensiapuna hätätilanteissa. Pienet vauriot on helppo korjata niiden avulla. Nämä teipit ovat oikea valinta, kun korjaamisen täytyy sujua nopeasti ja luotettavasti.
Lisätietoja

Teollisuus

Lentokone, meri- ja junateollisuus

tesa tarjoaa paljon teippiratkaisuja lentokone-, meri- sekä juna käyttökohteisiin. Globaalina kumppanina näille aloille tesa tarjoaa laajan valikoiman teippiratkaisuja sisustukseen, rakentamiseen, sekä huoltoon ja korjaamiseen, kuteen pintasuojaus, muoviosien, mattojen ja kaapelien kiinnittämiseen.
Lisätietoja

Teollisuus

Jatkaminen

Jatkosteipit auttavat optimoimaan prosesseja. Niiden avulla rullat voidaan yhdistää ilman repeytymisen vaaraa tai hidastamatta prosesseja.
Lisätietoja

Teollisuus

app

Pintojen suojaaminen

Suojateippien avulla suojataan pintoja esimerkiksi kulumiselta, likaantumiselta ja säältä.
Lisätietoja