TUOTETIEDOT

tesa seal® 60073

Joustava suljentateippi

Tuoteominaisuudet tesa seal® 60073 on joustava PE-pohjainen suljentateippi kosteussulkujen, läpivientien, liitosten ja metallisten niittien pysyvään suljentaan. Joustava kalvo auttaa sulkemaan ympyränmuotoiset liitokset esimerkiksi putkien tai johtojen ympärillä. Säikeet varmistavat toimivuuden ja kestävyyden sekä estävät ylivenymisen. Tätä teippiä voidaan katkaista käsin.
  • Joustava tausta tekee käyttämisestä helppoa ja säästää aikaa. Voidaan katkaista käsin.
• Kiinnittyy erittäin tehokkaasti erilaisiin kosteussulkukalvoihin.
• Leveys 60 mm, helppo käyttää
  • Kestää ikääntymistä hyvin, täyttää tiukat vaatimukset.
• Riippumaton testauslaitos on vahvistanut DIN 4108 -ilmatiiviysvaatimusten täyttymisen (Fraunhofer-tutkimusraportti P20-112/2010).
Tekniset tiedot
Selkäaineen materiaali PE-kalvo PET-kuiduin
Asennuslämpötila +5 to +40 °C
Teipin paksuus 320 µm
Liimatyyppi polyakryyli, liuotinvapaa
Tarttuvuus teräkseen> 12 N/cm
Lämpötilankesto -20 to +80 °C

tesa®-tuotteet osoittavat vakuuttavan laatunsa päivästä toiseen vaativissa olosuhteissa, ja tuotteiden säännöllinen valvonta on tiukkaa. Kaikki tiedot ja suositukset annetaan parhaan tietomme mukaan käytännön kokemuksemme perusteella. Tästä huolimatta tesa SE ei voi antaa minkäänlaisia ilmaistuja tai konkludenttisia takuita, mukaan lukien konkludenttista takuuta kaupattavuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Siksi käyttäjä vastaa päätöksestä, voiko tesa®-tuotetta käyttää tiettyyn tarkoitukseen ja soveltuuko se käyttäjän käyttötapaan. Jos olet epävarma jostakin asiasta, tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua mielellään.