Yritys

Vastuu

Kemianteollisuuden alalla toimivana yrityksenä olemme tietoisia vastuustamme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksemme politiikkaa leimaavat reilun kilpailun säännöt, samoin kuin ekonomisten, ekologisten ja sosiaalisten aspektien muodostama kolminaisuus. Keskitymme neljälle toiminta-alueelle: tuotteet, ympäristö, henkilökunta ja yhteiskunta.
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä

 

Strategia ja hallinto

tesa on nykyisin yksi maailman johtavista yrityksistä tarrateknologian sektorilla. Pitkä menestyksemme ei ole ainoastaan innovatiivisten ideoiden, laadun ja teknologisen edistyksen ansiota. Siihen vaikuttaviin tekijöihin kuuluu myös vastuun ottaminen ihmisistä ja ympäristöstä. Tavoitteenamme on sosiaalisen osallistumisen avulla suojella ympäristön voimavaroja ja vaikuttaa positiivisella tavalla yhteiskuntaamme, jossa elämme ja toimimme.

Toiminta-alueet
Olemme sisällyttäneet tämän kestävän liiketoiminnan toimintaohjelman strategiaamme, ja tesa SE:n liikkeenjohto ottaa sen huomioon kaikessa toiminnassaan. Toimintamme on ennakoivaa ja keskittyy neljälle alueelle: tuotteet, ympäristö, henkilökunta ja yhteiskunta. Laatu ja turvallisuus, voimavarojen suojelu, kunnioitus ja oikeudenmukaisuus samoin kuin lasten ja nuorten tukeminen ovat vain muutamia tähän liittyviä aspekteja.
Katso lisätietoja tesan yritysvastuusta osoitteessa www.tesa.com

 

Artikkeli

Käyttöturvallisuustiedotteet

Käyttöturvallisuustiedotteet (MSDS) sisältävät tietoja tiettyjen aineiden ominaisuuksista. Lisäksi ne auttavat työntekijöitä ja pelastushenkilöstöä arvioimaan nopeasti, miten tällaisia aineita tulee käsitellä turvallisesti.
Lataa ajankohtainen käyttöturvallisuustiedote osoitteesta www.tesa.com