Yritys

tesa työnantajana

Menestyksemme on henkilökuntamme ansiota. Henkilökuntamme antaa yrityksellemme kasvot kaikkialla maailmassa, ja heidän ansiotaan on yrityksemme menestys tänä päivänä: Euroopan markkinajohtaja ja maailmanmarkkinoiden kakkonen. Jotta voimme säilyttää huippuasemamme ja vahvistaa sitä edelleen, pidämme oikeiden henkilöiden palkkaamista yritykseemme ensiarvoisen tärkeänä.
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä

Kotisivu

tesan työntekijä Suzhoussa

Mahdollisuudet & edut

Varmistaakseen, että henkilökunta saa hyvän korvauksen panoksestaan, tesa tarjoaa erinomaiset edut ja ihanteelliset työskentelyolosuhteet kansainvälisesti suuntautuneessa ympäristössä.

Henkilökuntamme urakehityksen aktiivinen tukeminen on osa yrityskulttuuriamme. Arvostamme ja tuemme aloitteellisuutta ja ammatillista sitoumusta.

Koko potentiaalin kehittäminen
Alituisen muutoksen aikakaudella yhteistyö ja jatkuva koulutus ovat pitkäkestoisen menestyksen tärkeitä edellytyksiä. Maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä tesa ottaa omien vaatimattomien intressiensä ohella huomioon kansainvälisen vaihdon tuomat mahdollisuudet ja tukee sitä erityisillä ohjelmilla. Henkilöstön kehittämisohjelmamme ansiosta henkilökunnallamme on mahdollisuus kehittää koko potentiaaliaan ja löytää uusia kykyjä. Ohjelmamme ja työkalumme ovat käytössäsi koko työurasi ajan ja auttavat sinua saamaan vastuullisen aseman mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Vastavuoroisesti odotamme sinulta motivaatiota, sitoutumista ja aloitteellisuutta, laadun ja palvelun merkityksen tiedostamista sekä pyrkimystä vaikuttaa yrityksen menestykseen innovatiivisilla ideoilla ja konsepteilla.

Vastuu

career employees at work

Periaatteet

tesan periaatteet kattavat myös hyvän yhteiskuntavastuun. Kehitämme tuotteitamme kestävästi ja panostamme ympäristöä säästäviin tuotantoprosesseihin.

Lisäksi olemme vuoden 2006 maaliskuusta lähtien olleet Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloitteen virallinen jäsen, minkä ansiosta saimme jälleen uuden tilaisuuden toteuttaa yrityksemme pitkää perinnettä tukea yleisiä periaatteita ja arvoja osallistumalla lukuisiin sosiaalisiin projekteihin.
Lue lisää tesan sosiaalisesta vastuusta