Yritys

Innovaatio & tutkimus

Innovaatio on tesan menestyksen perusta ja yrityksen dynaamisen kasvun moottori. Yrityksen omissa laboratorioissa Saksassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Singaporessa ja Kiinassa työskentelevät kaksi sataa työntekijää ponnistelee jatkuvasti innovatiivisten ideoiden muuttamiseksi uusiksi tuotteiksi, sovelluksiksi ja järjestelmäratkaisuiksi, samoin kuin nykyisten tuotteiden parantamiseksi entisestään. Joka vuosi tesa hakee patenttia keskimäärin 70 uudelle keksinnölle.
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä

Kotisivu

Innovaatiot

Menestyksemme on ainoastaan niin suuri kuin tuotteidemme tuoma hyöty. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa työprosessejaan.

Tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet ja toiveet sekä reagoimalla joustavasti erityisvaatimuksiin ja markkinoiden trendeihin vahvistamme asemaamme yhtenä maailman johtavista valmistajista itsekiinnittyvien järjestelmäratkaisujen alalla.

Saavutamme lähes puolet kokonaismyyntituloistamme tuotteilla, jotka olemme tuoneet markkinoille viimeisten viiden vuoden aikana. Se, että yrityksemme on voimakkaan innovatiivinen, on strategisesti erittäin merkittävä seikka.

Kehittämämme uudet teippikomponentit ja teknologiafoorumit varmistavat kasvumme ja kilpailukykymme pitkällä aikavälillä ja pohjustavat tietämme uusille markkinoille. Laboratorioissamme suoritettava tutkimustyö on vain osa innovaatioprosessia.

Otamme huomioon taloudelliset ja tekniset aspektit, analysoimme markkinapotentiaalin ja selvitämme ympäristöasioita. Yksi päätavoitteistamme on lopettaa liuotteiden käyttö tai vähentää sitä huomattavasti omissa tuotantoprosesseissamme.

Kotisivu

Voortdurend nieuwe oplossingen