Yritys

Tietoja meistä

tesa SE on yksi maailman johtavista valmistajista itsekiinnittyvien tuote- ja järjestelmäratkaisujen alalla. Vuodesta 1941 alkaen nimi tesa® on ollut kaikkien konsernimme valmistamien itsekiinnittyvien tuotteiden kattomerkki. Nimi kattaa suuren määrän erilaisia järjestelmäratkaisuja teollisuus- ja ammattisovelluksia varten, samoin kuin noin 300 kuluttajille suunnattua tuotetta.
Soita meille: +358 2 210 3400Ota meihin yhteyttä

Company

tesan Offenburgin-tehtaan tuotanto

Faktaa & lukuja

Yksi maailman johtavista valmistajista teollisuudelle, jälleenmyyjille ja kuluttajille suunnattujen itsekiinnittyvien tuote- ja järjestelmäratkaisujen alalla. Itsenäinen eurooppayhtiö ja kokonaan Beiersdorf AG:n omistama tytäryhtiö.
Lisää faktaa & lukuja tesasta

About tesa

tesan kuorma-auto vuonna 1952

Historiamme

tesan menestystarina alkaa epäonnistuneesta haavalaastarin kehittämisestä. Nykyään tesa on yksi maailman johtavista valmistajista teollisuudelle, ammatinharjoittajille ja kuluttajille suunnattujen itsekiinnittyvien tuote- ja järjestelmäratkaisujen alalla.
tesan tarina

About tesa

Teippiteknologian innovaatioiden tutkimus ja kehitys

Innovaatio & tutkimus

Menestyksemme on ainoastaan niin suuri kuin tuotteidemme tuoma hyöty. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa työprosessejaan.
Lisätietoja

Company

Locations

tesan sijaintipaikat eri puolilla maailmaa

tesan tuotteita myy yli 50 tytäryhtiötä yli 100 maassa kaikkialla maailmassa. Täältä löydät kaikki yhteystiedot ja lisätietoja pääkonttoreistamme, tuotantolaitoksistamme ja toimistoistamme.
Aina lähelläsi